top of page

Group

Public·406 members

Peter Kazakov
Peter Kazakov

Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download PATCHED

<h1>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Aile Terapisi Başyapıtı</h1>

<p>Aile terapisi alanında bir devrim yaratan Virginia Satir'in <strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabı, aile içi ilişkileri ve insan potansiyelini geliştirmeyi konu alıyor. Kitap, Virginia Satir'in eğitim ve terapide insanlarla birebir yaptığı çalışmaların bir özeti niteliğinde. Kitabın gözden geçirilmiş yeni baskısında, hayatın bütününe ayrıntılarıyla değinmek için altı yeni bölüm eklenmiştir.</p>

Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong>, hem kendimizi hem içine doğduğumuz aileyi ve içinde bulunduğumuz ailemizi hem de birbirimizi daha iyi anlamak için bulunmaz bir rehberdir. Ebeveyn, arkadaş, eş ve insan olmayı daha iyi öğrenmek ve gelişmek isteyen, Böyle gelmiş böyle gitmesin, diyen bireyler, çiftler, anne-babalar ve evlatlar için iyi bir başucu kitabıdır.</p>

<h2>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Virginia Satir Kimdir?</h2>

<p>Virginia Satir (1916 1988), Amerikalı yazar ve psikoterapisttir. Aile terapisi ve Sistemik Dizimler ile ilgili çalışmalarıyla tanınır. Aile Terapisinin Anası olarak kabul edilir. En bilinen kitapları Conjoint Family Therapy (1964), Peoplemaking (1972) ve The New Peoplemaking (1988)'dir. Ayrıca Virginia Satir Değişim Süreci Modeli'ni yaratmıştır. Bu model, klinik çalışmalarla geliştirilmiş bir psikolojik modeldir. Değişim yönetimi ve organizasyonel gurular bu modeli değişimin organizasyonları nasıl etkilediğini tanımlamak için kullanır.</p>

<h3>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Kitabın İçeriği</h3>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabı, 418 sayfadan oluşuyor. Kitapta şu bölümler yer alıyor:</p>

<ul>

<li>Giriş: İnsan Potansiyelini Geliştirmek</li>

<li>Bölüm 1: Kendini Tanımak</li>

<li>Bölüm 2: Kendini Kabul Etmek</li>

<li>Bölüm 3: Kendini İfade Etmek</li>

<li>Bölüm 4: Kendini Değiştirmek</li>

<li>Bölüm 5: Kendini Koruyabilmek</li>

<li>Bölüm 6: Kendini Sevmek</li>

<li>Bölüm 7: Aile İçinde Yaşamak</li>

<li>Bölüm 8: Aile İçinde İletişim Kurmak</li>

<li>Bölüm 9: Aile İçinde Çatışma Çözmek</li>

<li>Bölüm 10: Aile İçinde Değişime Uyum Sağlamak</li>

<li>Bölüm 11: Aile İçinde Sevgiyi Paylaşmak</li>

<li>Sonuç: İnsan Yaratmak</li>

</ul>

<p>Kitabın sonunda yazarın biyografisi, kaynakça ve dizin bulunuyor.</p>

<h4>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Kitabın Faydaları</h4>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabını okuyarak şunları yapabilirsiniz:</p>

<ul>

<li>Kendinizi daha iyi tanıyabilir ve kabul edebilirsiniz.</li>

<li>Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve değiştirebilirsiniz.</li>

<li>Kendinizi koruyabilir ve sevebilirsiniz.</li>

<li>Aile içinde daha iyi yaşayabilir ve iletişim kurabilirsiniz.</li>

<li>Aile içinde çatışma çözebilir ve değişime uyum sağlayabilirsiniz.</li>

<li>Aile içinde sevgiyi paylaşabilirsiniz.</li>

<li>İnsan potansiyelinizi geliştirebilir ve hayatınızda daha mutlu olabilirsiniz.</li>

</ul>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabını pdf formatında indirmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:</p>

<a href="https://www.pdfdrive.com/insan-yaratmak-e195253569.html">Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download</a>

<p>Kitabı okuduktan sonra yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!</p>

<h5>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Kitabın Yorumları</h5>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabı, okuyucular tarafından oldukça beğenilmiş ve olumlu yorumlar almıştır. Kitabı okuyanlar, Virginia Satir'in aile terapisi konusundaki bilgi ve deneyimini aktardığını, kitabın içerdiği egzersiz ve örneklerin çok faydalı olduğunu, kitabın kendilerine kendilerini ve ailelerini daha iyi tanıma ve anlama fırsatı verdiğini belirtmişlerdir. Kitabın bazı yorumları şöyledir:</p>

<blockquote>

<p>"Virginia Satir'in bu kitabını okumak benim için çok büyük bir kazanç oldu. Kendimi ve ailemi daha iyi anlamama yardımcı oldu. Aile terapisi konusunda çok değerli bilgiler veriyor. Kitapta yer alan egzersizleri yaparak kendimi geliştirdim. Herkese tavsiye ederim."</p>

<cite>-Ayşe-</cite>

</blockquote>

<blockquote>

<p>"Bu kitap aile terapisi alanında bir başyapıt. Virginia Satir'in insan potansiyelini geliştirmeye adanmış hayatını ve çalışmalarını anlatıyor. Kitapta yer alan örnekler ve açıklamalar çok aydınlatıcı. Kitabı okuduktan sonra kendime ve aileme daha fazla değer vermeye başladım."</p>

<cite>-Mehmet-</cite>

</blockquote>

<blockquote>

<p>"Virginia Satir'in bu kitabını okumak benim için bir dönüm noktası oldu. Kendimi ve ailemi daha iyi tanımak ve anlamak için çok güzel bir rehber buldum. Kitapta yer alan bölümler hayatın her alanına dokunuyor. Kitabı okurken çok duygulandım ve çok şey öğrendim."</p>

<cite>-Zeynep-</cite>

</blockquote>

<h6>Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download: Son Söz</h6>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabı, Virginia Satir'in aile terapisi alanındaki en önemli eserlerinden biridir. Kitap, insan potansiyelini geliştirmek için aile içi ilişkileri nasıl iyileştirebileceğimizi anlatıyor. Kitap, hem teorik hem de pratik bilgiler içeriyor. Kitapta yer alan egzersizler ve örnekler sayesinde kendimizi ve ailemizi daha iyi tanıyabilir, anlayabilir ve sevebiliriz.</p>

<p><strong>İnsan Yaratmak</strong> kitabını pdf formatında indirmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:</p>

<a href="https://www.pdfdrive.com/insan-yaratmak-e195253569.html">Insan Yaratmak Virginia Satir Pdf Download</a>

<p>Kitabı okuduktan sonra yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!</p> 6c859133af

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

©2023 by The Pure Indian Store

bottom of page