top of page

Group

Public·274 members

SC Oțelul vs FC Botoşani în direct 2022 22 decembrie 2023 Sportul viu

acum 4 zile — FCM Alexandria vs FC Botoşani în direct 2022 2 noiembrie 202 FCM Alexandria vs FC ... 2023 — VEÎV 0 23 FC VOLUNTARI EVEVÎ -7 SC OTELUL GALATI 17?

CFR Cluj vs U Cluj în direct live 21 decembrie 2023 Uită la acum 1 zi — În ultimul meci din acest an, Oțelul va primi vizita lui FC Botoșani SC Oţelul Galaţi: Dur-Bozoancă 7 - Zhelev 6, Cisse 7, Lovric 7, M. Silva ... Planurile lui Dorinel Munteanu pentru Oțelul Galați. ”Asta mi-am propus”SuperLiga: Oțelul - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, DGS 1 Dorinel Munteanu va reveni pe banca echipei sale, după ce în ultimele două etape a fost suspendat. Dorinel Munteanu își dorește să o califice pe Oțelul Galați în play-offAntrenorul Oțelului a subliniat că partida cu FC Botoșani va fi una dificilă în ciuda faptului că adversara ocupă ultima poziție din clasament. De asemenea, Munteanu a dezvăluit care este obiectivul său pentru acest final de sezon. Citește și: Spectacol în tribune la Galați. Cum au fost surprinși suporterii Oțelului”E un derby al Moldovei. Botoșani are un patron cu ambiție, chiar dacă ocupa ultima poziție. Trebuie să tratăm foarte serios. Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live MM Stoica, acuzații în direct după CFR - U Cluj: „Nu m-a mirat că a greșit FC Botoşani Oţelul Galați FC Botoşani 22 DEC 17:30 - - · Betano · 1 1.65. Am pierdut ca niște fraieri meciul cu Sepsi. Avem de recuperat. Trebuie să ne concentrăm și să luăm puncte. În ultimele etape trebuie să luăm puncte pentru a intra în play-off. Asta mi-am propus. ”, a spus Dorinel Munteanu la emisiunea Liga Digi Sport. Oțelul Galați va face trei sau patru transferuri în iarnăDorinel Munteanu a vorbit și despre ce transferuri intenționează să facă în perioada de mercato a iernii. Antrenorul gălățenilor a dezvăluit că trei sau patru jucători vor pleca de la echipă, iar alții vor veni în locul lor. Citește și: Dorinel Munteanu a spus cât costă Juri Cisotti: ”Nu există niciun club din România care să și-l permită””Posibilitățile sunt reduse. Am multe variante. Oțelul vs Botoşani în direct live 22 decembrie 2023 Priveste acum 8 ore — SC Oțelul Galați FC Botoșani rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 22 dec. 2023 la ora 15:30 pe Stadionul Oțelul, ... Înaintea meciului direct din Superliga, FC Botoșani se află pe ultimul loc în clasament, cu două puncte adunate în cinci meciuri, după ce a bifat două remize și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Oțelul Galați este pe 12, cu patru puncte, la fel ca UTA Arad și Dinamo, însă formația lui Mircea Rednic are un joc în minus. În cazul unei victorii, Oțelul Galați face șapte puncte și urcă până pe 6, la egalitate cu CFR Cluj, însă trebuie să spere ca Farul, Hermannstadt, U Cluj și Rapid să se încurce. De partea cealaltă, o victorie ar scoate-o pe FC Botoșani din zona de retrogradare. Meciul cu Oțelul, decisiv pentru Marius Croitoru Marius Croitoru își joacă soarta după ce formația din Botoșani nu a bifat nicio victorie în cele cinci meciuri jucate în sezonul 2023-2024 și ocupă ultimul loc în clasament sub Poli Iași și Dinamo, echipe care au promovat la finalul sezonului 2022-2023. Digi Sport - stiri din sport, meciuri live - Spectacolul campionilor! Cum l-a descris Ngezana pe Charalambous în presa din Africa de Sud SuperLiga Știri despre echipa favorită Transferul pe care Alex Chipciu îl regretă: "A fost o greșeală" sport. ro Dinamo - FC Voluntari, LIVE VIDEO, 20:30, DGS 1. În tur, ”Câinii” au câștigat ”thriller-ul” de pe stadionul ”Anghel Iordănescu” SuperLiga (P) City, mare favorită în finală! Cotele pentru Man. City – Fluminense Advertorial Oțelul - Botoșani, Live Video, 17:30, DGS 1. Scoruri live Oţelul Galaţi, rezultate și program meciuri, Oţelul Galaţi - FC Botoșani live | Fotbal, RomâniaAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri ale echipei Oţelul Galaţi din secțiunea Fotbal/România. Pe Flashscore. ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei Oţelul Galaţi, clasamente și detalii meciuri (marcatori, cartonașe roșii, comparare cote). FC Botoșani - Oțelul Galați Live Video Online în etapa a 6-a din SuperligaFC Botoșani a primit vizita celor de la Oțelul Galați, în etapa a 6-a din Superliga, iar partida a fost Live Video Online pe ProSport. FC Botoșani – Oțelul Galați 0-0, în etapa a 6-a din Superliga Final de partidă. Min. 87: Un nou gol nevalidat pentru FC Botoșani. Reușita a fost anulată tot pe motiv de offside. Min. 46: A început repriza secundă. ⚽ Superliga - Clasament, Program, Rezultate si Meciuri Superliga RomaniaEtapa 21Etapa 1Etapa 2Etapa 3Etapa 4Etapa 5Etapa 6Etapa 7Etapa 8Etapa 9Etapa 10Etapa 11Etapa 12Etapa 13Etapa 14Etapa 15Etapa 16Etapa 17Etapa 18Etapa 19Etapa 20Etapa 21Etapa 22Etapa 23Etapa 24Etapa 25Etapa 26Etapa 27Etapa 28Etapa 29Etapa 30 Clasament SUPERLIGA - Etapa 21 Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, in total 10 etape). Locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, in total 9 etape). Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Min. 1: A început partida! Echipele de start: FC Botoșani: Ducan – Țigănașu, Mutombo, Pius, Friday – Dican, Ed. Florescu, Zabou – Cărăușu, Pinson, Camara Rezerve: A. Ureche, Șeroni, Hebling, Drole, R. Creț, Dragu, David, Cioiu, Antrenor: Andrei Patache Oțelul Galați: Stoian – Zhelev, Lovric, Yabre, Adascaliței – Jardan, Lopez, Cisotti – Bodișteanu, Cîrjan, Pop Rezerve: Dimitrov, Dur-Bozoanca, Farcaș, Frederic, Ghicel, Neagu, Tănasa, Teles, Zivulic Antrenor: Dorinel Munteanu Stadion: Municipal (Botoşani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), Arbitru AVAR: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) Meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați din runda a 6-a se poate vedea la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe ProSport. Pauză. Min. 42: Botoșani a înscris, însă reușita a fost anulată pe motiv de offside. VAR a confirmat decizia arbitrului. Min. 32: Ocazie pentru FC Botoșani. Camara putea deschide scorul, însă nu a reușit să îl învingă pe Stoian. Min. 18: Ocazie pentru FC Botoșani. Pinson ia o acțiune pe cont propriu, se apropie de careu și șutează periculos pe scurt. Mingea trece cu puțin pe lângă vinclu. Pertandingan oțelul galați vs fc voluntari CS Viitorul Ianca is going head to head with SC Oțelul Galați starting on 14 Sep 2022 at 13:30 UTC . 2023 la ora 15:30 pe Stadionul Oțelul, Galati, Romania ... „E o situație greu, greu de gestionat. O să mă gândesc ce putem facem. După meciul ăsta, după 5 etape în care n-am jucat absolut nimic, am luat trei bătăi și două egaluri, e greu să crezi că în formula asta funcționăm pe viitor. Dar eu nu vreau să-l schimb. Mai avem un meci cu cei de la Galați, vedem ce se întâmplă sâmbătă. Poate să câștige, să jucăm fotbal. Nu cred că echipa e atât de slabă. Dacă ne «execută» și Oțelul acasă ce pot să fac? Puneți-vă în locul meu. Bilete SC OTELUL GALATI vs FC BotosaniSC Oțelul Galați – FC Botoșani Vineri, 22 decembrie 2023, ora 17:30 Stadionul Oțelul, Galați #ImpreunaPentruOtelul pe stadion, pentru a încuraja echipa în ultimul meci oficial al anului! SC Oțelul Galați – FC Botoșani, în etapa 21 a stagiunii 2023/24 din Superligă - Echipa ta, orașul tău! Prețuri bilete: Tribuna 0 - 150 de lei, Tribuna 1 - 45 lei, Tribuna 2 - 30 lei, Peluza Sud – 15 lei, Peluza Nord – 15 lei, Peluza Nord, sector B - 6 lei Am învățat că visele devin realitate, dar acum trebuie să ne consolidăm locul pe care l-am câștigat cu atâta trudă și pasiune. Pertandingan oțelul galați vs fc voluntari Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a şaptea ... Oaspeții sunt ultimii în SuperLiga, fără victorie în acest sezon SuperLiga Dinamo, ultimatum pentru Dorin Rotariu: mesajul transmis de șefii ”Câinilor” SuperLiga Cei mai valoroși fotbaliști din SuperLiga! Jucătorii de la FCSB conduc lista SuperLiga Italienii au anunțat echipa care ”se grăbește” să îl transfere pe Radu Drăgușin Serie A Video Video Gigi Becali a tăiat un nume de pe lista neagră de la FCSB: ”Mai am încredere în el” Un jucător de la FCSB, pe lista unei rivale din SuperLiga României: ”Vom lua o decizie! ” SuperLiga Dinamo a încercat transferul iernii în SuperLiga, dar a fost refuzată imediat SuperLiga ProFm Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni” Digi World Principalele motive pentru care te simți mereu înfometat. SC Oțelul vs FC Botoşani în direct 22 decembrie 2023 acum 8 ore — FC UTA Arad vs Oțelul Galați în direct 2022 13 noiembrie FC Botoșani – Oțelul Galați 0-0, în etapa a 6-a din Superliga Final de partidă. SC ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page